Actualitate

Vocea străzii nu s-a auzit până la Bucureşti

Manifestanţii Bistriţei au ieşit şi marţi în stradă să ceară Curţii Constituţionale validarea referendumului, acţiune care să ducă, în final, la plecarea lui Traian Băsescu de la Cotroceni. Vocea lor nu s-a auzit până la Bucureşti. Mult mai puţini ca în alte dăţi, dar la fel de entuziasmaţi, ei au strigat "Jos Băsescu!".

În timp ce mai multe persoane manifestau marţi, în faţa Prefecturii Bistriţa-Năsăud, cerând Curţii Constituţionale validarea referendumului, la Bucureşti, judecătorii au decis că preşedintele suspendat Traian Băsescu trebuie să se întoarcă la Palatul Cotroceni.

Manifestanţii erau destul de sceptici legat de rezultatul pe care urma să îl anunţe CCR. Mulţi au spus că, în opinia lor, protestele anti-Băsescu vor continua.

        

1 comentariu

  • .m..pai cum sa se auda????? un doctor,3pensionari,si alti ……..astia sint vocea????? imi pare rau. vocea sintem noi astia care inca mai lucram ca sa platim pe alti care nu fac nimic. asta e. cind noi vom incepe sa vorbim………….o sa se auda. va asigur . nu peste mult timp.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS