Actualitate

Ziua porților deschise la Consiliul Județean

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud împlinește luni 11 aprilie 30 de ani de la înființare, ocazie cu care va fi organizată Ziua porților deschise.

”Împlinim 30 de ani de activitate, 30 ani de muncă și responsabilitate în fața cetățenilor județului Bistrița-Năsăud. Pentru a marca acest eveniment semnificativ pentru noi și pentru întreaga comunitate, ne deschidem larg porțile pentru fiecare cetățean, elev, student sau cadru didactic din județ. Vrem să cunoașteți locul unde se iau toate deciziile, echipa din spatele realizărilor și cel mai important conducerea, care este pilonul și reperul de unde pornesc toate ideile de muncă și de dezvoltare.

Vă invităm luni, 11 aprilie 2022, între orele 10.00-16.00, să vizitați cea mai importantă instituție administrativă a județului. Pentru desfășurarea în condiții optime a evenimentului avem rugămintea să vă programați până în data de 7 aprilie 2022, ora 16.00, la numărul de telefon: 0740.089.902 – Oana Neamțiu”, anunță CJ Bistrița-Năsăud.

VEZI ȘI:

2 comentarii

  • O ocazie rarirismă de a întâlni vreun cetățean în Consiliul Județean. În vizită desigur, că ce să caute altfel pe acolo. Zic totuși să nu dea buzna ziariștii că n-o să vină nimeni de bună voie. Ce dreak să viziteze? Poze cu grupurile de elevi scoși de la ore de învățătoarele pesediste, o să trimită Oana pe e-mail la toată lumea și vor fi postate și pe FB pe pagina domnului președinte. Duoamne ajută la toată lumea!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.