Actualitate

1.200 de persoane vor fi întrebate dacă Bistriţa a evoluat în ultimii patru ani. Cât costă sondajul

Un număr de 1.200 de bistriţeni vor fi întrebaţi, anul acesta, dacă oraşul în care a locuiesc a evoluat, care sunt problemele comunităţii şi cum văd viitorul Bistriţei. Răspunsurile lor vor conta pentru actualizarea Strategiei de dezvoltare pentru perioada 2010-2030. Cât investeşte Primăria în acest update.

Primăria Bistriţa vrea anul acesta să actualizeze ”Strategia de dezvoltare locală a Municipiului Bistriţa pentru perioada 2010-2030”, motiv pentru care a comandat un studiu de piaţă.

Municipalitatea a cerut firmelor care vor să-l realizeze să lucreze cu un consultant în planificare strategică regională şi dezvoltare urbană, cu sociolog, dar şi cu consultant în turism pentru a putea face un studiu privind evoluţia demografică, dar şi un sondaj de opinie general privind opiniile şi atitudinile bistriţenilor (în vârstă de peste 18 ani).

Un număr de 1.200 de persoane vor fi întrebate următoarele lucruri: „Care sunt principalele probleme ale comunităţii?”, „Cum vedeţi viitorul Bistriţei?” şi ”Consideraţi că Bistriţa a evoluat în ultimii 4 ani?”

Sondajul de opinie va avea în vedere intervievarea prin intermediul platformei surveymonkey.com sau a unei platforme similare pe baza unui chestionar ce conţine minim 40 de întrebări directe, a unui număr de minim 1200 de subiecţi de interviu în vârstă de minimum 18 ani. Subiecţii sondajului vor fi contactaţi prin e-mail şi rugaţi să participe la proces.

Urmare a răspunsurilor primite şi a datelor culese pe parcursul a şapte luni când va dura contractul, Strategia de dezvoltare a Bistriţei până în anul 2030 va fi actualizată. Contractul este în valoare de 30.000 de lei.

6 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS