Timp de gândire

13 lucruri pe care ar vrea bărbații să le știm

Mă plictiseam printre multe alte treburi și mi s-a părut interesant să fac o listă de chestii pe care zic eu că bărbații ar vrea să le știm noi, femeile. Or fi și altele e drept, dar la astea m-am gândit eu acum.

1.  Dacă tu crezi că viteza mea de acum este excesivă , ai fi șocată cum conduc când sunt singur. Adică, mă rog, fără tine.

 2.  Dacă atunci când te caut chiar ești interesată de mine, ai face bine să nu te lași o pradă prea grea. O fi ținând de eticheta voastră, dar, zău, oricât mi-ai plăcea, la un moment dat renunț. Fix când îți spui tu: Data viitoare când mă sună, o să ies cu el. 

3. Shopping-ul este o nevoie, nu o activitate care să îți provoace plăcere. Dacă vrei și ai probleme pe acest palier, îți fac eu o listă de activități care pot aduce plăcere. Aș începe cu sportul. 

4. S-ar putea să te mai și mint ca să te fac să te simți bine, dar nu te enerva, oricum nu căutai adevărul și oricum dacă nu aș face asta, te-ai bosumfla.

5.  Dacă te aștepți să-ți spun că te-am ales pentru că ești deșteaptă și că indiferent de cum ai fi arătat, inteligența ar fi fost criteriul de selecție, uită-te-n jur și vezi câte urâte au prieten. 

6. Ai face bine să nu îmi ceri sfaturi despre cum să te îmbraci. Voi judeca greșit, e evident, și vom întârzia astfel și mai mult până mă convingi că-i mai bine cum zici tu.

 7.  Poți însă, să-mi oferi  2-3 variante. Ar putea fi distractiv. Cu condiția să te dezbraci în fața mea, ușor, ușor. 

8. Când mă suni peste zi „doar ca să vezi ce mai fac”, nu te mira că nu te ascult. Cu siguranță sunt prins în ceva. 

9. Îmi place să îmi spui când arăt bine, doar nu folosi termenul „drăgut” în descrierea outfit-ului meu. Prin asta, se înțelege și echivalentul englezesc “nice”.

10. Fă-mă să râd și îmi va fi mai greu să renunț la tine. 

11. Nu te aștepta să am cu tine o conversație via sms. Decât dacă textul mesajului implică „dezbrăcată” și „aștept”. 

 12. Nu,  chiar nu-mi aduc aminte nici la două ore după, ce-a spus el atunci sau ea sau chiar eu. Sunt un bărbat, nu o mașin[ de înregistrat. 

13. Te iubesc și mai mult pentru că știi că trebuie să ies din când în când cu ciumpalacii mei. 

Ghinion, dragilor bărbați. Nu știu cum se face că deși le știm pe toate 13, ne facem mereu că le uităm…. 

Inspirat de mai multe articole de pe  http://www.ileen.ro 

Andreea Coroian

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS