Actualitate

Spectacol Zurli plin de veselie la Bistrița

(FOTO) În contextul Zilei Copilului și în organizarea Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Centrului Județean pentru Cultură și Fundației ”Noua Generație”, la Bistrița a avut loc premiera națională a spectacolului pentru copii ”Animale colorate” cu Gașca Zurli, aflată în turneu național.

1 gasca zurli 28.05.16 2 gasca zurli 28.05.16 3 gasca zurli 28.05.16 4 gasca zurli 28.05.16

Sute de copii au cântat și dansat alături de Fetița Zurli, Clopoțel, Truli, Yuppi, Zdrăngănel, Zâna Bună, Vrăjitoarea Tura Vura și Tanti Prezentatoarea, care au urcat pe scena amplasată în fața Palatului Culturii și le-au oferit celor mai mici sau mai mari un spectacol interactiv plin de energie, culoare, cântece și multă veselie.

În public a fost și președintele Consiliului Județean, Radu Moldovan. ”Am avut parte de un show de muzică și dans oferit de cea mai îndrăgită trupă de animație pentru copii, Gașca Zurli. Sute de zâmbete și bucurie am văzut astăzi pe chipurile copiilor și a părințiilor ce au venit să primească magia oferită de Gașca Zurli”, a scris el pe Facebook.

5 gasca zurli 28.05.16 6 gasca zurli 28.05.16 7 gasca zurli 28.05.16 8 gasca zurli 28.05.16

”Fetița Zurli și prietenii ei iubesc animăluțele și au grijă de ele. Le plimbă, le piaptănă, le hrănesc, se joacă cu ele. Așa că Tanti Prezentatoarea le dăruiește doi prieteni noi: cățelușul Tashu și cățelușa Tasha. Tura Vura – Vrăjitoarea cea caraghioasă este invidioasă pe noii prieteni ai Găștii Zurli și îi necăjește pe căței. Le aruncă apa, le fură mâncarea, le ascunde jucăriile și în cele din urmă îl prinde pe cățelușul Tashu și îl închide într-o cușcă. La rugămințile cățelușei Tasha și ajutați de Zâna Bună, Gașca Zurli pleacă în căutarea cățelului și îl găsesc în cele din urmă și îl eliberează. Ca să fie iertată Vrăjitoarea trebuie să se joace cu cățeii și să se împrietenească cu ei. Un spectacol original marca Zurli semnat de Mirela Retegan – femeia care a ridicat dragostea pentru copilul ei la nivel de fenomen național. Muzica originală este semnată de Cornel Sorian – compozitorul care a scris toate cântecele pentru Gașca Zurli și care de această dată le dăruiește copiilor un nou superhit: ”Lingușeală de cățel”, este prezentarea spectacolului ”Animale colorate”.

Gașca Zurli a venit ultima oară la Bistrița, tot la invitația CJ, în 30 noiembrie, când au fost aprinse luminile de sărbători în fața Palatului Administrativ. Nu de mult, trupa de animație pentru copii a dat spectacole la Căianu Mic și Sîngeorz-Băi.

9 gasca zurli 28.05.16 10 gasca zurli 28.05.16 11 gasca zurli 28.05.16 12 gasca zurli 28.05.16 13 gasca zurli 28.05.16 14 gasca zurli 28.05.16 15 gasca zurli 28.05.16 16 gasca zurli 28.05.16

1 comentariu

  • Bucuria copiilor e murdarita de interesele ascunse ale politicienilor in campanie. Ceilalti candidati nu pot organiza manifestari electorale, pe cand cei de la putere pot organiza tot felul de spectacole si inaugurari. E corect? Asta e democratia?

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS