Actualitate

Poliţist trimis în judecată după ce ar fi lovit doi căruţaşi care l-au înjurat

Un agent de poliţie din Bistriţa-Năsăud a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud sub acuzaţia de lovire după ce acesta a lovit două persoane aflate într-o căruţă care l-au înjurat pe motiv că le-ar fi „orbit” cu farurile maşinii sale personale.

Potrivit unui comunicat, transmis luni de purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, Angela Sîngeorzan, Valentin Ionel Melean, agent de de poliţie în cadrul IPJ Bistriţa-Năsăud, Secţia 1 Poliţie rurală Bistriţa şi ajutor de şef de post de poliţie în cadrul Postului de Poliţie Dumitriţa, a fost trimis în judecată pentru comiterea infracţiunilor de lovire.

Potrivit sursei citate, la 1 aprilie 2011, după ieşirea din serviciu, în jurulor elor 2,00, poliţistul s-a deplasat cu autoturismul, spre locuinţa sa din Satu Nou, comuna Cetate. Pe traseu, s-a întâlnit cu K.V. şi J.V., care se deplasau din sens opus, cu un atelaj, intenţionând să ajungă la domiciliile din Orheiul Bistriţei, comuna Cetate.

„În momentul în care s-au intersectat, părţile vătămate care nu l-au recunoscut pe poliţist, i-au adresat injurii acestuia, motivat de faptul că le-ar fi ”orbit” cu farurile, astfel că agentul de poliţie a oprit şi s-a deplasat la acestea, aplicându-le lovituri, cauzatoare de leziuni corporale vindecabile în termen de 4-5 zile de îngrijiri medicale, şi respectiv de 3 – 4 zile de îngrijiri medicale, şi care au determinat spitalizarea acestora”, se arată în comunicatul semnat de Angela Sîngeorzan.

Contactată telefonic, Antonela Gorgan, purtătorul de cuvânt al IJP Bistriţa-Năsăud, a declarat că poliţistul a fost pus la dispoziţie, urmând să se ia alte măsuri dacă va fi condamnat.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.