Cultură

Tinerii sunt invitaţi să dea frâul liber imaginaţiei: concurs de machete din materiale reciclabile

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bistriţa-Năsăud organizează în perioada 7-21 noiembrie concursul de machete “Viziuni Eco”, destinat celor care au între 14 şi 35 de ani. Înscrierile se fac între 7 şi 11 noiembrie la DJST BN, iar expunerea şi jurizarea se desfăşoară pe pietonal, în 21 noiembrie.

Concursul este destinat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14-35 de ani. Aceştia îşi vor forma o echipă din 3 până la 5 persoane, fiecare echipă desemnându-şi un căpitan.

Înscrierile echipelor se vor face în intervalul 7-11 noiembrie la Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bistriţa-Năsăud, Str. Vasile Conta nr.1 – în incinta Sălii Polivalente Bistriţa, Etaj I – Compartimentul de tineret, între orele 8:00-16:30.

Pentru înscriere, fiecare căpitan de echipă va depune o listă care va conţine numele echipei, numele şi prenumele membrilor echipei, semnătura fiecărui membru al echipei, precum şi copii după actele de identitate ale participanţilor, informează într-un comunicat DJST BN.

Tema concursului se va stabilii prin tragere la sorţi dintre temele propuse de organizatori, în data de 11 noiembrie, la ora 14:00, la biroul Compartimentul de tineret, tragerea la sorţi făcându-se de către căpitanii de echipă.

Expunerea şi jurizarea machetelor se va face  în data de 21 noiembrie, începând cu orele 15:00, pe pietonalul Liviu Rebreanu.

Pentru confecţionarea machetei se vor folosi exclusiv materiale reciclabile.

Dimensiunile machetei sunt cuprinse între:

Lungime =  150 – 300 cm

Lăţime = 60 – 100 cm

Înălţime = 50 – 150  cm.

Macheta va fi însoţită de o planşă care va include fotografii cât mai artistice din diferite stadii ale procesului de realizare a machetei şi un eseu de o pagină care să cuprindă o descriere a machetei realizate.

Câştigătorii concursului vor fi recompensaţi cu premii surpriză din partea organizatorilor.

Foto: lyndsxo-glamourmoms.blogspot.com

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.