Actualitate

Cupa ”Lucian Sănmărtean”, ediția a III-a

A treia ediție a competiției care poartă numele cunoscutului fotbalist Lucian Sănmărtean, component al echipei naționale a României, se va desfășura în organizarea Clubului Sportiv Transilvania Bistrița, al cărui președinte de onoare este, în perioada 19-21 august, la Bistrița.

Competiția se adresează tinerilor fotbaliști și se va desfășura pe terenuri gazonate de bună calitate.

Se vor juca meciuri la categoriile de vârstă U 11 (2006), U 9 (2008) și U 8 (2009).

Se vor acorda premii pentru locurile I, II și III – cupe, medalii, diplome, materiale sportive. La fiecare categorie de vârstă se va decerna trofeul ”Lucian Sănmărtean”. Toți participanții vor primi un premiu surpriză din partea lui Lucian Sănmărtean.

Lucian Sănmărtean s-a născut la Bistrița în 13 martie 1980, într-o familie cu multă dragoste pentru sport și mai ales pentru fotbal. Este descoperit la vârsta de 7 ani (în anul 1987), în curtea Școlii Generale nr. 1 din Bistrița, de către unul din cei mai valoroși antrenori de copii și juniori – Constantin Sava – actualmente antrenor la Clubul Sportiv Transilvania Bistrița.

În 20 decembrie 2014, clubul a avut onoarea de a organiza prima ediție a Cupei ”Lucian Sănmărtean”, la finalul căreia jucătorul afirma: ”Este o deosebită onoare și plăcere pentru mine să văd că există niște oameni pricepuți la acest club”, ceea ce l-a și convins să devină președinte de onoare al Clubului Sportiv Transilvania Bistrița.

A doua ediție a competiție a avut loc în 18-20 decembrie 2015.

afis cupa lucian sanmartean 16

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.