Actualitate

FC Bistrița a început seria meciurilor amicale. Programul jocurilor viitoare

Reunită în 25 iulie, echipa FC Bistrița, nou promovată în Liga a III-a, a început seria partidelor de verificare. Formația bistrițeană, cu un staff format din Eugen Voica – director tehnic, Sebastian Moga – antrenor principal, Sergiu Costin – antrenor secund, Dinu Vlad – director sportiv, a disputat primul joc școală de când a început pregătirea de vară. După un an în Cipru, Sebastian Moga a revenit pe banca tehnică a unei echipe din Bistrița. El a fost secundul lui Nicolae Manea în ultimul sezon al Gloriei în Liga I.

FC Bistrița a întâlnit juniorii de la LPS Bistrița, antrenați de Sergiu Mândrean și Marius Chira. Partida s-a jucat pe terenul central și s-a încheiat cu scorul de 3-0 în favoarea trupei de Liga a III-a. Golurile au fost marcate de Akari, Constantin și Fizeșan.

Pentru FC Bistrița au jucat: Mureșan – Șoimușan, Hasnăș, Runcan, Vărărean – Miholca, Fizeșan, Conon, Constantin – Akari, S. Rus. Au mai intrat: D. Ilieș, Târgoveț, Hales, Boian, Sângeorzan.

Miercuri 3 august, de la ora 17.00, FC Bistrița joacă pe Stadionul ”Jean Pădureanu” cu Avântul Reghin, locul 2 în Seria 5 a Ligii a III-a în campionatul trecut.

Apoi, sâmbătă 6 august, de la ora 11.00, pe același teren, FC Bistrița va primi replica unei alte nou promovate în Liga a III-a după dubla de baraj, Viitorul Ulmeni.

2 antrenament fc bistrita 1 aug 16 3 antrenament fc bistrita 1 aug 16 1 antrenament fc bistrita 1 aug 16 4 antrenament fc bistrita 1 aug 16

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.