Actualitate

Moş Crăciun le-a oferit daruri copiilor de Moş Nicolae

A fost agitaţie mare, marţi după-amiaza, la Centrul Cultural Municipal Bistriţa. Cinci sute de copiii cuminţi au primit, în dar, de la Moş Crăciun, cadouri. Nu a mai contat că azi e ziua lui Moş Nicolae. Toţi copiii s-au bucurat.

La fel ca şi în anii trecuţi, cel care l-a chemat pe Moş Crăciun a fost primarul Ovidiu Creţu. El a urcat pe scenă, alături de Crăiasa Zăpezii (care se cam lasă aşteptată în afara scenelor de spectacol), de Urs şi de alte personaje, şi le-a spus copiilor că nici anul acesta Moş Crăciun nu i-a uitat fiindcă toţi au fost cuminţi.

Odată scăpat de misiunea dificilă de a întreţine atmosfera într-o sală cu sute de copii gălăgioşi, primarul i-a predat ştafeta Moşului dispus să asculte cântece şi poezii. Nerăbdători, copiii au utcat cu toţii pe scenă să fie primii care pleacă acasă cu darururile. Municipalitatea s-a pregătit însă cu cadouri pentru toţi. Cinci sute de pungi cu dulciuri şi fructe au fost pregătite pentru ca Moş Crăciun să fie cât mai operativ şi să nu-i oblige pe copii să aştepte.

   

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.