Actualitate

Două femei au fost rănite într-un accident petrecut pe DN 17 în localitatea Uriu

Două femei au fost rănite, joi dimineaţa, într-un accident petrecut pe DN 17 în localitatea Uriu, un şofer care a mai avut un accident uşor în noaptea de Revelion, lovind, de data aceasta, două femei care se aflau pe stradă, una dintre ele fiind grav rănită

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Bistriţa-Năsăud, Antonela Gorgan, a declarat că şoferul unui autoturism a intrat cu viteză într-o curbă din centrul satului Uriu şi a lovit două femei care se aflau în afara părţii cxarosabile, una dintre ele fiind accidentată grav şi transportată de urgenţă la spital.

„Şoferul a intrat cu viteză într-o curbă, a pierdut controlul volanului şi a lovit două femei care se aflau în afara părţii carosabile.Una dintre femei a fost transportată de urgenţă la spital. Despre starea celei de-a doua nu avem prea multe informaţii în acest moment”, a spus Antonela Gorgan.

Primarul comunei Uriu, Petru Şerban, a declarat că acelaşi şofer care a produs accidentul de joi a mai fost implicat şi în noaptea de Revelion într-un eveniment rutier, el pierzând atunci controlul volanului şi intrând în curtea unei case.

„În noaptea de Revelion, acelaşi şofer a mai avut un accident rutier, el intrând cu maşina în curtea unei case. Acum (joi – n.r) a pierdut controlul volanului într-o curbă, exact în centrul satului, şi a accidentat două femei. Din primele informaţii, una este foarte grav”, a declarat Petru Şerban.

La locul accidentului s-au deplasat mai multe maşini de intervenţie de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud şi de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud.

DN 17 face legătura între Transilvania şi Moldova. În centrul satului Uriu este o curbă destul de mare, dar cu vizibilitate.

Foto: arhivă

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS