Politică

În urma protestelor din ţară, Ioan Oltean va dialoga cu structurile sindicale

PDL a decis să înceapă un dialog pe trei paliere, Teodor Baconschi fiind însărcinat să se ocupe de structurile civice, secretarul general Ioan Oltean (preşedintele PDL Bistriţa-Năsăud) de structurile sindicale, iar Emil Boc de dialogul cu partidele politice, inclusiv cu opoziţia.

Voinescu a spus după şedinţa Colegiului director al PDL din Capitală că rostul acestui dialog este de a debloca situaţia creată şi arată că PDL a luat în serios semnalul dat de oamenii ieşiţi în stradă.

El a spus că la şedinţa Colegiului director s-a discutat despre evoluţia politică şi socială din ultimele zile şi liderii din teritoriu al partidului şi-au spus punctele de vedere.

Vnescu a arătat că din punctul de vedere al PDL manifestările de nemulţumire ale populaţiei sunt reale şi îndreptăţite, dar că anumite elemente violente au deturnat atenţia de la aceste nemulţumiri.

„PDL a cerut Guvernului să fie extrem de ferm în aplicarea legii în privinţa reprimării elementelor violente”, a spus Sever Voinescu, arătând că PDL a constatat că partidele de opoziţie încearcă să se lipească de aceste manifestări şi să atragă beneficii electorale.

PDL face un apel la calm, a mai spus Sever Voinescu, arătând că PDL tratează cu seriozitate această problemă.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.