Recomandări Social

Pături cu brânză şi jumări, preparatul cu care o bârgăuancă a revenit la „Chefi la cuţite” (VIDEO)

După ce anul trecut a încercat să-l cucerească pe chef Cătălin Scărlătescu, după reţeta de succes a lui Angie Cobuţ, Elena Rus (41 de ani) din Tiha Bârgăului s-a prezentat din nou la concursul „Chefi la cuţite”. „De data asta, am venit cu bărbatul. O zis că nu mă mai ia acasă dacă nu iau cuţitele. Acum care-mi daţi cuţitele? Eu vreau la tăţi. Dacă mă luaţi într-o echipă, mă duc hăt departe”, a spus ea.

„Am doi copii. Sunt tânără şi neliniştită. După ce se duc copii la şcoală şi rămâi tu cu bărbatul, îţi dai seama câtă nelinişte e în casă. Am o fermă de albine, eu dau cu gura şi bărbatul se ocupă de ele. E apicultor, silvicultor, bărbat de casă, tata a doi copii şi mă suportă pe mine de vreo 20 şi ceva de ani. Am fost şi anul trecut la Chefi la cuţite. A fost o experienţă extraordinară pentru mine, aş repetat-o de mii şi mii de ori. Sezonul trecut am luat trei cuţite şi anul ăsta nu am voie să merg fără cuţite că o zis bărbatul că nu mă mai duce acasă. Mă lasă aici şi cine se roscă să mă ia acasă? M-am măritat de harnică, nu de frumoasă. Eu sunt gospodină. Ştiu să fac şi zamă şi scandal din ce am la îndemână. Nu îmi trebuie multe motive. Important e să am din ce”, a spus ea.

https://www.youtube.com/watch?v=JZ8pjCM1K_w

La această nouă ediţie a concursului „Chefi la cuţite”, ea a gătit pături cu brânză şi jumări, un „bulz cu brânză reinterpretat”. Emoţionată pentru revederea cu chefioi, bârgăuanca s-a străduit să-i impresioneze cu preparatul ei tradiţional, reinterpretat.

„Reţeta asta îi de la mama bună, iar dacă cineva se întreabă şi zice că o reţetă tradiţională nu poate fi una cu surprize, eu acum vă arăt că poate. Cu siguranţă impresionează dacă ştii să-l prezinţi omului de faţa ta. Supriza va fi mai mare când vor constata că consumă un produs tradiţional altfel pregătit. Sunt mare fan a produselor tradiţionale în bucărie şi încerc să fac din tradiţional un produs care să concureze cu piaţa din ziua de azi din restaurante”, a spus Elena Rus.

În 2017, Elena Rus mărturisea că s-a prezentat la concurs pentru chef Cătălin Scărlătescu, încercând să copieze „reţeta de succes” a lui Angie Cobuţ.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.