Politică

Ioan Ţintean: Bistriţa-Năsăud a devenit judeţul mireselor

Liderul PNL Bistriţa-Năsăud, deputatul Ioan Ţintean, a afirmat că mulţi primari sunt curtaţi de conducerea PDL pentru a schimba tabăra, dar că ”mirii” care fac astfel de demersuri sunt ”slab potenţi”, deoarece încercările lor nu au dat rezultate.

„Judeţul Bistriţa-Năsăud a devenit şi judeţul mireselor. La noi în judeţ se poartă peţitul. Nu ştiu cât sunt mirii de potenţi. După părerea mea, sunt slab potenţi pentru că, după cum ştiţi, nu s-au obţinut rezultate. În ceea ce ne priveşte, noi nu curtăm”, a declarat Ţintean.

El a declarat că au fost şi sunt curtaţi de PDL primarul din Silivaşu de Câmpie, de cel din Prundu Bârgăului (în prezent independent, dar care a promis că va candida pentru PNL), cel din Tiha Bârgăului şi din Spermezeu, care a şi cedat.

„Cel din Spermezeu, din păcate, săracul a cedat. Acum, ce să fac? Se mai întâmplă şi sincope de genul acesta”, a precizat el într-o conferinţă de presă.

Primarul PNL al comunei Mărişelu, Toma Someşan, a anunţat că se pensionează.

„Mie mi-a spus că se pensionează. Poate doar din USL. Oricum, cu Mărişelu eu am de un an candidat, Dumitru Buta, şi indiferent ce s-ar fi întâmplat cu primarul, candidatul nostru era domnul Buta”, a declarat Ţintean.

El a spus că au mai rămas „necurtaţi” doi primari, cel din Miceştii de Câmpie, Dumitru Bendean, „cel mai sărac primar”, respectiv cel de la Poiana Ilvei, Constantin Tăutu, care are o cotă de simpatie în comună de sub 6 procente aşa încât nu va mai fi susţinut nici de PNL pentru un nou mandat.

Ioan Țintean a declarat că asistăm la procesul de dezintegrare a PDL. ”Până se finalizează am constatat cu surprindere că Bistriţa-Năsăud a reuşit să obţină în scurt timp locul 1 pe ţară la corupţie şi la bani/km de drum în programul PNADR. Cum se fură aici se pare că nu mai există alt loc în România. Ei se joacă de-a hoţii şi vardiştii, dar ei sunt şi hoţii, şi vardiştii. Mergeţi la Şieuţ şi întrebaţi cu ce firmă s-a reabilitat şcoala din Ruştior, vedeţi în ce stare e şi cât din lucrare s-a făcut. Plata, în schimb, s-a făcut integral”, a comentat el.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.