Sănătate

O biciclistă care susţine că e gravidă, transportată la spital după ce s-a autoaccidentat

O tânără de 21 de ani din Crainimăt, care susţine că este gravidă în luna a noua, a fost transportată, miercuri, la spital, după ce a căzut de pe bicicletă dezechilibrându-se în urma trecerii unui TIR.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Bistriţa-Năsăud, Antonela Gorgan, a declarat, miercuri, că accidentul s-a petrecut în jurul prânzului pe DN 17 între localităţile Crainimăt şi Şieu Măgheruş.

„Din declaraţiile unor martori, a reieşit că un TIR a lovit o femeie tânără care circula pe bicicletă, iar şoferul a părăsit locul accidentului. În realitate însă, femeie s-a dezechilibrat din cauza curenţilor produşi în urma trecerii TIR-ului şi a căzut. E vorba de o autoaccidentare, aşa încât şoferul TIR-ului nu e vinovat de nimic”, a declarat Antonela Gorgan.

Potrivit sursei citate, femeia a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa-Năsăud cu o ambulanţă.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, Gabriela Remeş, a declarat că este femeia a declarat că e gravidă în luna a noua.

„Femeia are 21 de ani şi a spus că ea ştie că mai are două săptămâni până naşte. Nu i s-au făcut investigaţii deocamdată în legătură cu sarcina fiindcă abia a ajuns. E conştientă, stabilă, are nişte plăgi pe faţă, traumatisme facilae minore, la nas în special. Ne-a spus că nu a lovit-o TIR-ul, doar s-a dezechilibrat ea şi a căzut din cauza curentului pe care l-a făcut maşina de mare tonaj care a trecut pe lângă ea. I se fac acum investigaţii”, a declarat Gabriela Remeş.

DN 17 este cel mai circulat drum naţional din Bistriţa-Năsăud care face legătura între Transilvania şi Moldova.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.