Actualitate Recomandări

Două accidente rutiere la Bistrița și Căianu Mic

(FOTO) Două mașini au fost implicate sâmbătă seara într-un accident rutier pe Drumul Sigmirului, vizavi de magazinul Dedeman. Șoferii care se aflau singuri în mașini, au coborât de pe pasarelă și s-au îndreptat spre centură.

Accidentul s-a petrecut în momentul în care unul dintre ei a vrut să vireze la stânga fără să se asigure. Autoturismul care venea din spate a l-a lovit lateral. Mașinile au fost grav avariate. Unul dintre șoferi a fost rănit ușor.

Un alt accident s-a petrecut sâmbătă seara la Căianu Mic în urma căruia a persoană s-a ales cu un traumatism toractic după ce mașina în care se afla s-a răsturnat.

”Un bărbat de 50 ani din Cristeștii Ciceului, în timp ce conducea un autoturism pe  DJ 171, pe raza localității Căianu Mic, într-o curbă la dreapta, pe fondul neadaptării vitezei, a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se. În urma accidentului, șoferul și un pasager de 23 ani din Uriu au fost răniți. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etiloltest, iar rezultatul a fost de peste 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, informează IPJ Bistrița-Năsăud.

3 comentarii

  • Din câte am înțeles, anul trecut în jud. BN s-au luat în jur de 4.000 de premise auto, deci atenție maximă la volan fraților…

  • povestim degeaba pe net, la tv, in presa….ii doare la basca si continua TAMPENIILE la volan!
    educatia e prima care lipseste total la unele specimene

    o sa avem un an bogat in accidente spectaculoase, liveuri la volan, cretini bauti etc

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.