Sănătate

Spitalul Județean de Urgență are posturi vacante. Vezi ce se caută!

Spitalul Județean de Urgență Bistrița-Năsăud organizează concurs pentru ocuparea unor posturi temporar vacante în data de 17 mai 2011.

La concurs a fost scos un post de asistent medical la specialitatea medicină generală pe durată determinată de șase luni la UPU – SMURD. Un alt post este de asistent medical specialitatea farmacie tot pe durată de șase luni la Secția de farmacie. Alte două posturi sunt de asistent medical la specialitatea medicină generală pe durată determinată de șase luni la Secția ATI. Mai sunt vacante alte două posturi de asistent medical la specialitatea medicină generală pe durată determinată de 6 luni la Secția de neurologie.

La Secția de chirurgie generală e vacant un post de asistent medical la specialitatea medicină generală pe durată determinată de 6 luni. Și la Secția psihiatrie e vacant un post de asistent medical la specialitatea medicină generală tot pe durată determinată de 6 luni. La Secția ORL e de asemenea un post de asistent medical la specialitatea medicină generală pe 6 luni. La Secția pediatrie este un post de asistent medical la specialitatea medicină generală tot pe 6 luni.  Se mai caută și un post de registrator medical pentru Programul național de sănătate al femeii și copilului, însă doar pentru trei luni.

La Laboratorul de analize medicale e vacant un post de asistent cu specialitate de laborator. Jobul e valabil pentru 4 luni.

Până marți orele 13,00, candidații pot depune la Compartimentul de resurse umane din Aleea Basmului nr. 2 Bistrița dosarul de concurs.

Concursul va consta în două probe, o probă scrisă și una orală sau interviu din tematica și bibliografia de concurs. Concursul va avea loc în sala de conferințe de la etaj VI al Spitalului Județean de Urgență în 17 mai 2011 orele 9,30.  

Mai multe informații la adresa http://www.spital.bistrita.ro

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS