Actualitate

Ioan Turc a ieșit din izolarea la domiciliu: Respectați măsurile, o facem pentru noi și cei dragi

”De astăzi am ieșit din izolarea la domiciliu, conform protocolului stabilit de DSP. Recomand tuturor bistrițenilor respectarea măsurilor de prevenție, pentru a nu se ajunge la infectarea intracomunitară cu coronavirus. În fond, o facem pentru noi și cei dragi ai noștri, dar și pentru cei care luptă cu pandemia în prima linie: personalul medical și auxiliar. Regulile distanțării sociale înseamnă evitarea proximității fizice, dar, în aceste vremuri, trebuie și putem să fim mai uniți ca niciodată”, spune președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc.

Liderul PNL BN Ioan Turc a participat în 9 martie la ședința Biroului Permanent Național al partidului, desfășurată la București, la care a fost prezent și senatorul Vergil Chițac, diagnosticat ulterior cu coronavirus. Ioan Turc a anunțat apoi că s-a autoizolat la domiciliu, iar în 16 martie a precizat că rezultatul testului pentru coronavirus este negativ.

https://www.facebook.com/ioanturcpnl/posts/523187018604483

4 comentarii

  • Si atunci de ce consumasi testul degeaba, Bobita?? Nu mai bine lasati voi testele alea pentru cei care chiar au nevoia daca tot ati stat la izolare?

    • Reiese ca esti dement de-a binelea! Adica sutele de teste care ies NEGATIV sunt consumate degeaba? Du-te si te testeaza, dar la Balaceanca!

  • Doamne ajuta! Sănătate și succes, d-le Turc! Să trecem cu bine peste această perioadă și să schimbați fața acestui oraș „obosit” după comanduirea de rahat a lui Crețu.

  • Lasa ca faci tu multe, halal comentariu de postac partizan!
    Cum sa ramana acolo? Adica unde tocmai zice ca a iesit, deci la locul de munca???

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.