Social

Băiat de 15 ani care a căzut cu ATV-ul într-o râpă, preluat de elicopterul SMURD

(FOTO) Echipajul de prim ajutor SMURD de la Garda de Intervenție Beclean și Salvamont Bistrița-Năsăud au intervenit în localitatea Șendroaia, comuna Târlișua, într-o zonă greu accesibilă, unde un băiat de 15 ani a căzut cu ATV-ul într-o râpă.

Adolescentul a fost preluat de echipajul de prim ajutor SMURD și a fost stabilizat. Prezenta un traumatism cranio-cerebral și suspiciune de fracturi costale, informează ISU Bistrița-Năsăud.

El a fost predat elicopterului SMURD în vederea transportării la o clinică de specialitate din Târgu Mureș.

Intervenția a fost sprijinită de patrula mixtă a jandarmilor de la Grupa de Supraveghere și Intervenție Năsăud și polițiștii de la Secția 5 Petru Rareș.

”Polițiștii și jandarmii au intervenit astăzi că urmare a unui accident care a avut loc pe raza localității Șendroaia. La fața locului a fost identificat un tânăr de 15 ani, din localitate, care, în timp ce conducea un ATV, în locul numit „Dealul Pipineli” de pe raza localității, a pierdut controlul acestuia și s-a răsturnat într-o râpă, accidentându-se. Polițiștii Secție 5 au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru vătămare corporală din culpă”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Foto: ISU BN

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.