Actualitate

Adolescent decedat după ce a fost lovit de maşină pe DN 17

Un adolescent care circula pe acostamentul DN 17 a fost rănit, miercuri, şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, după ce a fost acroşat de o maşină. Ulterior, pietonul a decedat. Şoferul nu l-ar fi văzut pe acesta din cauza soarelui care îi bătea în faţă.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud a declarat că accidentul a avut loc în jurul orei 14.00 s-a petrecut în apropiere de intersecţia DN 17 cu DN 15 A.

„O autoutilitară care circula pe direcţia Bistriţa – Crainimăt a acroşat un pieton, un adolescent care circula pe acostamentul drumului, lovindu-l cu partea dreaptă- faţă. Pietonul a fost grav rănit, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa-Năsăud de un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă. Şoferul este audiat de poliţişti”, a spus Antonela Gorgan.

După ce a ajuns la spital, băiatul de 13 ani din Viile Tecii a murit.

Potrivit unor martori oculari în maşină se aflau mai multe persoane, iar şoferul ar fi fost orbit de soare şi nu l-a văzut pe adolescentul care circula pe acostamentul de la marginea DN 17.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.