Actualitate Politică

Ionuț Simionca: Sănătatea, o prioritate pentru Bistrița

(VIDEO) ”Mă întâlnesc în fiecare zi cu bistrițeni nemulțumiți de lipsurile din sistemul de sănătate din Bistrița și de modul în care a fost abordată pandemia Covid-19.

Sănătatea bistrițenilor trebuie privită ca un drept, nu ca un privilegiu. Susțin înființarea la Bistrița a mai multor centre conexe serviciilor de bază din sănătate care abordeze o gamă mult mai largă de servicii și care să fie centrate pe pacienți”, afirmă candidatul PMP la funcția de primar al Bistriței, deputatul Ionuț Simionca.

#SchimbămBistrița #ReușimÎmpreună

https://www.facebook.com/IonutSimionca/posts/3840493279298835

(Articol electoral comandat de Partidul Mișcarea Populară – Filiala Bistrița-Năsăud, executat de Timp Online SRL – portal timponline.ro, CUI mandatar financiar coordonator: 21200020)

1 comentariu

  • În opinia mea sunteți un populist ce îmbarcă valul nemulțumirilor, dar la nivel de proiecte practicați o strategie copy.paste, idei de ici de colo. Candidatura nu e clară pentru a rupe din voturile din dreapta sau pentru a asigura un deal prealabil cu echipa PSD pentru susținerea ulterioară undeva pe un post sau funcție.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS