Actualitate Politică

Primarul Vasile Silași: Bogdan Ivan, m-ai cam dezamăgit. Gândești ca un politruc ce habar nu are de administrația publică locală!

”Dragă Bogdan, ți-aș putea spune că noi la Chiochiș suntem sănătoși, sănătate care v-o dorim și vouă, și te informez de astăzi că, eu, Vasile Silași, și noi cei din PNL câștigăm alegerile în Chiochiș, Nușeni dar și în alte comune și orașe, inclusiv Bistrița, iar eu nu ”mințăsc”…

Dragă Bogdan, vreau să te mai învăț că sintagma ”mințăște”, pe care ai folosit-o și o folosești la întâlnirile electorale făcute la ceas de seară la Beclean cu angajații LDP (Lucrări Drumuri și Poduri), nu există în DEX-ul al limbii române. E doar un regionalism, așa că îți recomand să vorbești corect limba română și, pe care, o stăpânești foarte bine. Îmi permit să îți sugerez să spui că respectivul ”minte”, așa cum faceți și voi, pesediștii de atâtea ori.

Și, dragă Bogdane, am înțeles că ameninți oamenii că vor fi stopate unele proiecte de investiții derulate în comuna Chiochis de Consiliul Județean, asta în cazul în care nu câștigă candidatul Alianței, pardon PSD, primăria! Prietene, cred că ar trebui, prima dată, să vorbești cu președintele Radu Moldovan și să îl informezi că ai decis să oprești investițiile Consiliului Județean în comuna Chiochiș dacă rămân eu primar. Nu de alta, dar măi Bogdane, președintele Moldovan a spus următoarele: indiferent cine va fi președintelele Consiliului Județean sau primarul comunei Chiochiș, alimentarea cu apă pe Masterplan și modernizarea drumului dintre Beclean și Chiochiș sunt proiecte pe care nu le poate opri nimeni.

Cine are dreptate? Tu sau președintele? Eu zic că președintele Radu Moldovan! Și mai am o nelămurire! Mică, ce-i drept! Dacă tot ești deținătorul unei tăvi cu bani, cu mulți bani (afirmația îți apartine), trebuia să mă anunți, nu să le spui oamenilor că am refuzat-o! Eu nu am văzut această tavă, așa cum nici tu nu ai văzut comuna Chiochiș în ultimii patru ani, opt sau 12 ani, posibil să fi văzut comuna în campanii electorale.

M-ai cam dezamăgit cu asta, dragă Bogdan! Bogdan Ivan! De fapt, m-ai dezamăgit când mi-ai pus toate proiectele în derulare sau finalizate deja pe lista de realizări a Consiliului Județean! Nu e frumos să zici că Dăncilă a făcut asta, pentru că toți știm un lucru: doar cine a semnat contractele de finanțare rămâne scris! Verba volant, scripta manent”.

Primar Vasile Silași, candidat PNL la primăria comunei Chiochiș

(Articol electoral comandat de Partidul Național Liberal – Filiala Bistrița-Năsăud, executat de Timp Online SRL – portal timponline.ro, CUI mandatar financiar: 21200012)

2 comentarii

  • Ivan turbincă asta va sfârși ca Mitralieră : dat afară, unde-i este locul.
    Pare un activist cu propaganda, fără demnitate, lacheu la picioarele șefului (vezi critica adusă doamnei V. Dăncilă, neasumată apoi de șăfu).

    • …da ce Suciu e altfel? Toti sunt in pozitia „GHIOCELULUI” in fata lui Radu Moldovan si chiar si atunci cand ies din cuvantul sefului, au o opinie personala, spun prostii.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS