Actualitate Politică

Lorant Sas, USR PLUS: Prioritățile mele sunt strâns legate de economie și antreprenoriat

Lorant Sas, candidat al Alianței USR PLUS Bistrița-Năsăud la Camera Deputaților, spune că prioritățile sale sunt strâns legate de economie și antreprenoriat:

”Sunt de profesie inginer și am o experiență îndelungată ca manager de capacități industriale. Prioritățile mele sunt strâns legate de economie și antreprenoriat, fiind necesar un echilibru corect structurat între sectorul privat și cel public, al aparatului de stat.

Creșterea artificială a aparatului bugetar, a nivelului salarial în sectorul public, în condițiile deficitului de susținere pentru antreprenorul privat a generat un model economic lipsit de predictibilitate, marcat de incertitudine și birocrație excesivă, în care statul intervine haotic și discreționar.

În acest sens, sunt imperios necesare măsuri de simplificare, digitalizare și debirocratizare, simultan cu acordarea de stimulente fiscale care vizează forța de muncă, cu facilitarea accesului la finanțare pentru antreprenori și cu stimularea inovării.

Eforturile conjugate ale parlamentarilor și europarlamentarilor USR PLUS, concomitent cu reformarea autorităților statale și locale de management și implementare a fondurilor europene, vor aduce mulți bani în economia națională, în special destinați capacităților de producție pentru noile tehnologii europene.

Antreprenorii și asocierile publice locale vor beneficia de acces facil la finanțare, la resurse digitale și de interconectare informațională.

Noile proiecte, atragerea și implementarea de fonduri europene pentru dezvoltarea infrastructurii locale vor avea ca rezultat creșterea nivelului de trai atât pentru angajați, cât și pentru antreprenori.

Pe 6 decembrie, votează o Românie fără hoție! Votează Alianța USR PLUS! #6decembrie#UsrplusInParlament”.

(Comandat de: PARTIDUL UNIUNEA SALVAȚI ROMÂNIA – USR | Realizat de Timp Online SRL | Codul de identificare a Mandatarului Financiar: 11200021)

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS