Actualitate Recomandări

Decesele 275-291 în Bistrița-Năsăud în contextul pandemiei de Covid-19

Bilanțul deceselor unor persoane din județul Bistrița-Năsăud diagnosticate cu Covid-19 a ajuns la 295.

Iată cazurile deceselor 275-291 înregistrate în județ în contextul pandemiei de Covid-19 și anunțate de autorități: 

Decesul nr. 275: Bărbat, 57 de ani, diabetic, cu afecțiuni hepatice și obezitate, insuficiență respiratorie acută, bronhopneumonie, infecție Covid-19 formă severă, internat în data de 20 noiembrie în Secția Boli Infecțioase, transferat în 26 noiembrie în Secția ATI, unde a decedat în data de 6 decembrie.

Decesul nr. 276: Bărbat, 94 de ani, cardiac, cu afecțiuni hepato-renale, insuficiență respiratorie acută, pneumonie, infecție Covid-19, internat în data de 1 decembrie la Secția Medicină Internă-Covid, unde a decedat în data de 6 decembrie.

Decesul nr. 277: Bărbat, 69 de ani, cardiac, cu afecțiuni hepato-renale, insuficiență respiratorie acută, pneumonie bilaterală, infecție Covid-19, internat în data de 5 decembrie la Secția Medicină Internă Covid, unde a decedat în data de 6 decembrie.

Decesul nr. 278: Bărbat, 77 de ani, hipertensiv, cu AVC sechelar, afecțiuni cardiace și renale, demență,  bronhopneumonie, infecție Covid-19 formă severă, internat în data de 6 decembrie la Secția ATI-Boli Infecțioase, unde a decedat în aceeași zi.

Decesul nr. 279: Femeie, 74 de ani, cardiacă, cu pneumonie interstițială, insuficiență respiratorie acută, infecție Covid-19, internată în data de 5 decembrie la Secția Boli Infecțioase, unde a decedat în data de 7 decembrie.

Decesul nr. 280: Bărbat, 67 de ani, cu afecțiuni oncologice, gastrice, renale, cașexie, sindrom anemic sever, pneumonie bilaterală,  infecție Covid-19, internat în data de 29 noiembrie în Secția Medicină Internă Covid, unde a decedat în data de 7 decembrie.

Decesul nr. 281: Bărbat, 78 de ani, cardiac, hipertensiv, cu pneumonie interstițială, insuficiență respiratorie acută, infecție Covid-19 formă severă, transferat în data de 7 decembrie de la Spitalul Orășenesc Năsăud la Secția Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Bistrița, unde a decedat în data de 8 decembrie.

Decesul nr. 282: Femeie, 69de ani, diabetică, hipertensivă, cu bronhopneumonie, insuficiență respiratorie acută, infecție Covid-19, internată în data de 29 noiembrie în Secția Boli Infecțioase, unde a decedat în data de 8 decembrie.

Decesul nr. 283: Femeie, 66 de ani, hipertensivă, cu afecțiuni hepato-renale, bronhopneumonie, insuficiență respiratorie acută severă, infecție Covid-19 formă severă, internată în data de 2 decembrie la Secția Boli Infecțioase, unde a decedat în data de 8 decembrie.

Decesul nr. 284: Femeie, 87 de ani, cu patologie  cardiacă și hepatică, insuficiență respiratorie acută severă, insuficiență multiplă de organe in context Covid-19 pozitiv, transferată în data de 7 decembrie din Spitalul Clinic de Urgență București în Secția ATI-Boli infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Bistrița, unde a decedat în data de 8 decembrie.

Decesul nr. 285: Femeie, 84 de ani, hipertensivă, cu bronhopneumonie, insuficiență respiratorie acută severă, infecție Covid-19 cu tratament la domiciliu, internată în data de 7 decembrie la Secția Boli Infecțioase, unde a decedat în data de 8 decembrie.

Decesul nr. 286: Bărbat, 61 de ani, hipertensiv, cu patologie hepato-renală, obezitate, bronhopneumonie, insuficiență respiratorie acută, infecție Covid-19, internat în data de 20 noiembrie în Secția Boli Infecțioase, unde a decedat în data de 9 decembrie.

Decesul nr. 287: Bărbat, 84 de ani, cu afecțiuni cardiace și neurologice în antecedente, bronhopneumonie, insuficiență respiratorie acută și infecție Covid-19, internat în data de 2 decembrie la Secția Boli Infecțioase, unde a decedat în data de 9 decembrie.

Decesul nr. 288: Femeie, 81 de ani, cardiacă, hipertensivă, diabetică, cu patologie hepatică, tulburări de memorie, pneumonie interstițială, insuficiență respiratorie acută și infecție Covid-19 formă severă, internată în data de 5 decembrie la Secția Boli Infecțioase, unde a decedat în data de 9 decembrie.

Decesul nr. 289: Femeie, 75 de ani, cu patologie cardiacă, hepatică, bronhopneumopatie cronică obstructivă, pneumonie interstițială, infecție Covid-19 formă severă, internată în data de 5 decembrie la Secția Boli Infecțioase, unde a decedat în data de 9 decembrie.

Decesul nr. 290: Femeie, 53 de ani, cu patologie neurologică în antecedente, pneumonie acută severă, insuficiență respiratorie acută severă și infecție Covid-19, internată în data de 29 noiembrie în Secția Boli Infecțioase, unde a decedat în data de 10 decembrie.

Decesul nr. 291: Bărbat, 76 de ani, cu afecțiuni cardiace și neurologice sechelare, bronhopneumonie acută, insuficiență respiratorie acută, internat în data de 9 decembrie la Secția ATI-Boli Infecțioase,  unde a decedat în data de 10 decembrie.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.