Actualitate

Decesele 292-298 în Bistrița-Năsăud în contextul pandemiei de Covid

Bilanțul deceselor unor persoane din județul Bistrița-Năsăud diagnosticate cu Covid-19 a ajuns la 299.

Iată cazurile deceselor 292-298 înregistrate în județ în contextul pandemiei de Covid-19 și anunțate de autorități: 

Decesul nr. 292: Femeie, 84 de ani, cunoscută cu afecțiuni cardiace și psihice, internată în 12 decembrie pe Secția Boli Infecțioase (pneumonie interstițială, insuficiență respiratorie acută severă), confirmată pozitiv cu Covid-19 în 14 decembrie, zi în care a și decedat.

Decesul nr. 293: Femeie, 82 de ani, cunoscută cu Alzheimer, afecțiuni cardiace, hipertensiune arterială, sindrom anemic, internată în 12 decembrie pe Secția Boli Infecțioase (pneumonie interstițială, bronhopneumonie, insuficiență respiratorie acută), confirmată pozitiv în aceeași zi, când a și decedat.

Decesul nr. 294: Bărbat, 75 de ani, cunoscut cu afecțiune oncologică, internat în 7 decembrie pe Secția Boli Infecțioase (pneumonie, insuficiență respiratorie acută, confirmat pozitiv cu Covid-19), unde a decedat în 13 decembrie.

Decesul nr. 295: Femeie, 80 de ani, cu hipertensiune arterială, Hepatită C, demență, internată în 3 decembrie pe Secția Boli Infecțioase (pneumonie interstițială, insuficiență respiratorie acută, confirmată pozitiv cu Covid-19), unde a decedat în 12 decembrie.

Decesul nr. 296: Bărbat, 90 de ani, cunoscut cu Parkinson, afecțiune respiratorie cronică, hipertensiune arterială, internat în 8 decembrie pe Secția Boli Infecțioase (pneumonie interstițială, insuficiență respiratorie acută, confirmat pozitiv cu Covid-19), unde a decedat în 13 decembrie.

Decesul nr. 297: Bărbat, 82 de ani, cunoscut cu hipertensiune arterială, sechele AVC, Parkinson, internat în 8 decembrie pe Secția Boli Infecțioase (insuficiență cardio-respiratorie, confirmat pozitiv cu Covid-19), unde a decedat în 11 decembrie.

Decesul nr. 298: Femeie, 71 de ani, cunoscută cu hipertensiune arterială, diabet zaharat, demență, internată în 9 decembrie pe Secția Boli Infecțioase (pneumonie interstițială, insuficiență respiratorie acută, confirmată pozitiv cu Covid-19), unde a decedat în 12 decembrie. Provenea de la un centru pentru vârstnici.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.