Actualitate

Decesele 305-309 în Bistrița-Năsăud în contextul pandemiei de Covid-19

Bilanțul deceselor unor persoane din județul Bistrița-Năsăud diagnosticate cu Covid-19 a ajuns la 310.

Iată cazurile deceselor 305-309 înregistrate în județ în contextul pandemiei de Covid-19 și anunțate de autorități: 

Femeie, 57 de ani, cunoscută cu ciroză hepatică, afecțiune oncologică, internată în 15 decembrie pe Secția Boli Infecțioase (pneumonie acută, insuficiență respiratorie acută, confirmată pozitiv cu Covid-19), unde a decedat în 18 decembrie.

Femeie, 76 de ani, cunoscută cu probleme cardiace, diabet zaharat, internată în 5 decembrie pe Secția Medicină Internă (insuficiență respiratorie acută, pneumonie severă, confirmată pozitiv), unde a decedat în. 18 decembrie.

Femeie, 74 de ani, cunoscută cu probleme cardiace, hipertensiune arterială, sechele AVC, demență, internată în 9 decembrie pe Secția Boli Infecțioase (pneumonie interstițială, confirmată pozitiv cu Covid-19), unde a decedat în 18 decembrie.

Bărbat, 77 de ani, cunoscut cu probleme cardiace, hipertensiune arterială, internat în 8 decembrie pe Secția Boli Infecțioase (pneumonie interstițială, insuficiență respiratorie acută, confirmat pozitiv cu Covid-19), unde a decedat în 18 decembrie.

Bărbat, 63 de ani, cunoscut cu ciroză hepatică, internat în 7 decembrie pe Secția Medicină Internă (insuficiență respiratorie acută, pneumonie acută, confirmat pozitiv cu Covid-19), unde a decedat în 18 decembrie.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.