Social

Două persoane au ajuns la spital în urma unui accident la Tiha Bârgăului

Joi seară, modulul SMURD de la Garda de Intervenție Prundu Bârgăului a intervenit pe DN 17 în Tiha Bârgăului, la ieșirea spre Tureac, unde s-a produs un accident rutier.

Cele două persoane care se aflau în mașină au fost transportate la spital. O femeie prezenta un traumatism cranian și suspiciune de fractură la un picior, iar un bărbat – traumatisme ușoare, informează ISU Bistrița-Năsăud.

”A fost implicat un autoturism care circula pe direcția Vatra Dornei – Bistrița, condus de o tânără de 22 de ani, din Prundu Bârgăului. Atât ea, cât și un pasager, în vârstă de 27 de ani, din Tureac, au fost răniți și transportați la spital. Conducătoarea a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Continuă cercetările în acest caz, în vederea stabilirii cauzei și împrejurărilor exacte în care a avut loc accidentul, polițiștii Serviciului Rutier. Pentru aproximativ 30 de minute s-a circulat alternativ, pe o bandă, iar polițistii au dirijat circulația”, a precizat Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Foto: IPJ BN

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.