Social

Tânăr prins conducând cu 131 km/h în localitate, fără a opri la semnale. Ce au constatat polițiștii

Polițiștii Biroului Rutier au identificat un conducător auto care se deplasa cu viteză în timp ce avea dreptul de a conduce pe drumurile publice suspendat.

Polițiștii biroului rutier desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe Drumul Național 17.

Cu aparatul radar a fost surprins un autoturism care circula înspre Livezile cu viteza de 131 km/h în localitate, efectuând totodată o depășire neregulamentară a unui alt autovehicul.

Autoturismul și-a continuat deplasarea fără a opri la semnalele polițiștilor, îndreptându-se spre localitatea Slătinița.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat conducătorul autoturismului, un tânăr de 20 de ani din Slătinița.

Totodată, polițiștii au constatat faptul că șoferul are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

În cauză, față de tânăr a fost luată măsura sancționării contravenționale, conform prevederilor OUG 195/2002, în cuantum de 1.305 lei, fiind întocmit și un dosar de cercetare penală cu privire la infracțiunea de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Etichete

1 comentariu

  • Acest individ, pericol public (fara carnet, 131 km/h in localitate ) trebuia condus direct, fara oprire 30 de zile la racoare…….

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.