Actualitate

Tânăr arestat pentru că a tâlhărit o femeie din Bistrița

Polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Bistriţa au identificat persoana bănuită de comiterea unei tâlhării comise în seara zilei de 19 octombrie.

Atunci, o femeie de 54 de ani din Bistrița a surprins un bărbat necunoscut în timp ce încerca să sustragă un aparat de aer condiționat. Ulterior, aceeași persoană a agresat-o pe femeia de 54 de ani și i-a sustras telefonul mobil.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști și a probatoriului administrat în dosarul penal întocmit, a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei, un tânăr de 19 ani din Șerbăuți, jud. Suceava.

Totodată a fost găsit și telefonul sustras, acesta fiind returnat persoanei vătămate.

Faţă de tânăr, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au luat măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a tânărului și documentării infracțiunilor de tâlhărie calificată și tentativă la furt calificat, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

ACTUALIZARE

În urma identificării și reținerii pentru o perioadă de 24 de ore a tânărului de 19 ani din Șerbăuți, jud. Suceava, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, a fost prezentat magistraților Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Față de tânăr, Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița a dispus luarea măsurii de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.