Cultură

Un club din Sîngeorz-Băi organizează o tombolă al cărei premiu este o maşină Smart

Dacă Sîngeorz-Băi, staţiunea cu ape minerale miraculoase pentru sănătate, nu are nimic de oferit zilele acestea în care unele hoteluri sunt închise, proprietarii unui club fac în schimb dovada că se pricep la marketing. După un an în care au adus numai nume mari să cânte clienţilor, acum s-au gândit să ofere drept premiu o maşină.

“Ne-am gândit să organizam pentru voi, clienţii Megapark, o tombolă, cea mai tare tombolă. Premiul este o maşină Smart!!! (pe care o puteţi vedea prin Sîngeorz-Băi săptămâna aceasta). Concursul începe de sâmbătă 2 februarie 2013 şi se va termina la 1000 de tichete strânse.

Ce trebuie să faceţi ca să vă înscrieţi: .. Simplu! …Te poţi înscrie în fiecare sâmbătă! Tichetele pentru participare se completează la intrare în club, costă 10 lei/tichet. Completezi corect, îl introduci în urnă şi ai şansa să câştigi maşina. Când s-au adunat 1000 de tichete, noi facem extragerea. Poţi să cumperi în fiecare sâmbătă câte un tichet şi ai şanse mai mari. Extragerea se face în club sub ochii tuturor, iar premiul cel mare (maşina Smart) va pleca acasă cu câştigătorul exact după extragere. Nu contează vârsta de participare”, scriu proprietarii clubului pe pagina de Facebook.

smart

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS