Social

Intervenție dificilă a pompierilor, timp de 9 ore, la Sebiș. Au ars grajduri cu animale, anexe, cereale, fân

(FOTO-VIDEO) Pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Bistrița au intervenit la un incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Sebiș, comuna Șieuț.

În momentul în care au ajuns echipajele la locul intervenției, incendiul se manifesta generalizat la anexele a două gospodării.

După aproximativ 9 ore de lucru, pompierii militari bistrițeni s-au întors la bază. Intervenția a fost una dificilă deoarece incendiul a fost întreținut de vânt, cantitatea de fân care s-a aprins a fost foarte mare, iar pentru a se asigura că nu mai sunt focare în fân pompierii au verificat fiecare balot în parte cu furcile.

S-au format linii de alimentare a autospecialelor dintr-un râu care se afla la aproximativ 50 de m distanță.

Alături de pompierii bistrițeni au intervenit și pompierii voluntari din cadrul Serviciilor Voluntare Șieuț, Monor și Șieu.

S-a reușit protejarea caselor de locuit, dar din cauză că acestea erau foarte aproape de anexele incendiate, a fost afectată tâmplăria PVC și geamurile s-au spart.

Din fericire, nu au fost persoane care să aibă nevoie de îngrijiri medicale.

Au fost salvate șase bovine.

În urma incendiului au ars: un garaj, două fânețe, patru grajduri, un atelier de prelucrare a lemnului, o șură, trei tone de cereale, șase ovine, trei caprine și patruzeci de baloți de fân.

Cauza probabilă a fost stabilită ca fiind de natură electrică, informează ISU Bistrița-Năsăud.

Foto-Video: ISU BN

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISSFM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS