Actualitate

Anchetă a ITM după ce un bărbat a decedat în urma unui accident de muncă

Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Bistriţa-Năsăud a început o anchetă în localitatea Mogoşeni unde un bărbat de 55 de ani a decedat în urma unui accident de muncă. Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud, accidentul de muncă s-a petrecut marţi după-amiaza.

Conform sursei citate, un bărbat de 55 de ani din satul Livezile, angajat al unei societăţi comerciale din Cluj, în timp ce efectua lucrări de reparaţie la o staţie de asfalt, a căzut de la o înălţime de circa 15 metri, accidentându-se în zona capului. Au fost efectuate manevre de resuscitare de către echipajul de pe ambulanţă, însă, victima a decedat.

Sesizaţi de poliţişti, reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Bistriţa-Năsăud Tau început o anchetă.

Inspectorul şef al ITM Bistriţa-Năsăud, Otilia Berbecar (foto), a declarat miercuri că o echipă s-a deplasat la faţa locului, a făcut fotografii, a stat de vorbă cu alţi angajaţi şi va face un raport.

„Nu putem spune acum cine este vinovat. Trebuie să vedem exact ce s-a întâmplat, să finalizăm ancheta şi să decidem ulterior cine se face vinovat ca să putem dispune şi măsurile necesare”, a declarat Otilia Berbecar.

Secţia 6 Poliţie Năsăud continuă şi ea ancheta.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.