Actualitate

Puteți cumpăra online bilete și abonamente pentru ”Trofeul Carpați”, Sala Polivalentă Unirea

Noua Sală Polivalentă din Unirea va fi inaugurată cu unul dintre cele mai cunoscute turnee internaționale de pregătire pentru echipe naționale de handbal feminin, ”Trofeul Carpați”, competiție care se va desfășura între 29 septembrie și 1 octombrie, în organizarea Federației Române de Handbal în parteneriat cu Consiliul Județean și CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud.

Reprezentativele României, Spaniei, Serbiei și Austriei vor pune Bistrița pe harta handbalului internațional, într-un adevărat regal handbalistic, și vor marca începutul unor competiții de calibru care vor fi găzduite aici.

Un abonament pentru cele trei zile costă 90 de lei, prețul unui bilet pentru o zi (2 meciuri) este 35 de lei, iar biletul pentru un singur meci costă 20 de lei.

Biletele pentru cele trei zile de turneu s-au pus în vânzare online aici: https://www.entertix.ro/g/603/trofeul-carpati.html

Programul ”Trofeului Carpați”:

Ziua 1, joi 29 septembrie: Serbia – Spania (ora 17.30), România – Austria (ora 20.00)

Ziua 2, vineri 30 septembrie: Austria – Spania (ora 17.30), România – Serbia (ora 20.00)

Ziua 3, sâmbătă 1 octombrie: Serbia – Austria (ora 17.30), România – Spania (ora 20.00)

România, Serbia și Spania se pregătesc pentru Campionatul European din Slovenia, Macedonia și Muntenegru (4-20 noiembrie). România s-a calificat la Euro trecând în grupă chiar de Austria. Cinci handbaliste de la Gloria 2018 au fost convocate la reprezentativa României: Iulia Dumanska, Bianca Bazaliu, Laura Pristăvița, Nicoleta Dincă, Sonia Seraficeanu.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS