Social

Cum a ajuns în arestul IPJ Bistrița-Năsăud un șofer din Bihor

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au depistat și reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 51 de ani din județul Bihor, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud într-un comunicat.

În seara de 3 martie, bărbatul a sustras plăcuțele cu numerele de înmatriculare ale unei mașini parcate pe raza localității Manic, le-a aplicat unui autoturism care îi aparține și pe care l-a alimentat cu 55,65 de litri de motorină dintr-o stație de carburant din Galații Bistriței, după care a plecat fără să plătească. Reprezentanții stației au sesizat Poliția.

Totodată, în stația de carburanți, în momentul alimentării, șoferul a fost observat de o angajată a benzinăriei aflată în timpul liber, care și-a dat seama de intențiile acestuia, iar în momentul în care a părăsit stația, l-a urmărit.

Ajuns pe un drum agricol care face legătura între Herina și Lechința, bărbatul a oprit, a abandonat mașina și s-a făcut nevăzut.

Polițiștii ajunși la fața locului au dispus măsura ridicării autoturismului folosit la comiterea infracțiunilor.

Bărbatul a fost identificat, depistat și reținut pentru 24 de ore, fiind dus în arestul IPJ Bistrița-Năsăud. În cursul zilei, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița în vederea dispunerii unei noi măsuri preventive.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.