Actualitate

Serviciul Pașapoarte își schimbă sediul

Pentru că Palatul Administrativ va intra în reabilitare, Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Bistrița-Năsăud își va desfășura activitatea în clădirea situată pe strada Cuza Vodă nr. 17 A din Bistrița, vizavi de sediul Inspectoratului Județean de Jandarmi, începând cu data de luni 7 august, anunță Instituția Prefectului.

Acest proces de mutare nu va întrerupe activitatea serviciului, menținându-se programul obișnuit de funcționare, respectiv:

  • Luni între orele 08:30 – 16:30
  • Marți între orele 08:30 – 16:30
  • Miercuri între orele 08:30 – 16:30
  • Joi între orele 08:30 – 18:30
  • Vineri între orele 08:30 – 16:30

Relocarea Serviciului Pașapoarte se face deoarece vor începe lucrările de reabilitare la clădirea Palatului Administrativ, cu circa 4 milioane de euro, bani din PNRR.

În clădirea de pe str. Cuza Vodă a funcționat LDP SA, imobilul fiind cumpărat de municipalitate pentru a muta aici Evidența Persoanelor și Starea Civilă. Pentru că sunt în lucru documentațiile necesare expertizării, consolidării și ulterior amenajării clădirii, municipalitatea a acordat Instituției Prefectului drept de folosință gratuită pentru o serie de servicii, până la terminarea lucrărilor la Palatul Administrativ.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.