Sport

Gloria câștigă derby-ul cu Farul din Superliga feminină și rămâne lider

Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a câștigat derby-ul cu Farul Constanța din etapa a 3-a a Superligii feminine de fotbal, disputat pe teren propriu, la baza sportivă din Unirea, și rămâne în fotoliul de lider, cu maximum de puncte și golaveraj 9-0.

Echipa antrenată de Călin Svoboda s-a impus cu scorul de 1-0 (0-0), grație golului marcat de Genoveva Roșie în minutul 69.

Au evoluat pentru Gloria: Szidonia Salamon, Mirabela Ristache, Oana Negrea, Denisa Heisu, Paula Agu (Cristina Cerescu), Genoveva Roșie (Galau Bawm Lung), Denysa Pînzariu (Clara Roșu), Mihaela Merlan, Giorgiana Vasile, Rania Kara-Jouli (Andra Mihăescu), Cristina Codrescu.

La meci a asistat și selecționerul naționalei de fotbal feminin a României, Cristian Dulca. Pentru meciurile României cu Croația și Finlanda din Liga Națiunilor, de la Gloria au fost convocate la lotul național Giorgiana Vasile și Genoveva Roșie. Totodată, Cristina Cerescu a fost selecționată la naționala Moldovei pentru partidele cu Andorra și Malta din aceeași competiție.

În etapa viitoare, a 4-a, echipa bistrițeană va juca tot un derby pe teren propriu, cu Politehnica Timișoara, aflată acum pe locul 2. Partida se va disputa duminică 1 octombrie, de la ora 13.00.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.