Cultură

Spectacol concurs de dans în aer liber !

Odata cu vacanța de vară, In Action invită tinerii la un spectacol - concurs de dans în aer liber! Sâmbătă, 18 iunie, începând cu ora 17.00 la “Foișorul” din Parcul Municipal Bistrița, lângă Centrul Cultural Municipal “George Coșbuc” se va desfășura primul concurs de acest gen care va purta denumirea de Circle King.

Genul concursului: street dance & breakdance battle
Juriu streetdance: Dora Incert, Paul Moldovan, Kidu’
Juriu bboying/breakdance: Dora Incert, Christian
Înscrierile în concurs se fac la fața locului.

CIRCLE KING va cuprinde următoarele stiluri de dans: bboying/breakdance, hip hop, house, locking.

REGULAMENT GENERAL
Se accepta doar stilurile impuse pentru fiecare categorie. Participanții își pot alege secțiunea la care doresc să concureze. La categoria bboying/breakdance vor fi două subcategorii: sub 14 ani și peste 14 ani.

Prima rundă: se va organiza un cerc, iar în funcție de numărul dansatorilor se va stabili durata acestui cerc. La sfârșitul primei runde se vor desemna 8 concurenți care vor merge mai departe în runda 2.
Runda doi: se vor organiza battles (confruntări față în față între doi concurenți) în sistem piramidal, până la desemnarea locului 1. În cerc intrarea dansatorilor nu este limitată de timp sau număr de intrări. În timpul cercului sau battle-urilor pe scenă va evolua câte un singur dansator. Este interzisă intrarea peste un dansator care deja se află în scenă.

Este interzisă atingerea participantilor in cerc sau în battle. Orice gest sau semn indecent adresat la participantilor sau publicului va fi sancționat până la descalificarea din concurs!

Concursul va fi presărat cu diverse momente artistice susținute de cursanții Asociației In Action.

Acest eveniment este organizat în cadrul proiectului “Dă un sens timpului tău liber!” finanțat nerambursabil de la Bugetul Local al Municipiului Bistrița și este organizat cu sprijinul Primăriei Muncipiului Bistrița și a Centrului Cultural Municipal Bistrița.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS