Actualitate

Reparații pe DN 17D, la Beclenuț. Etapa I – execuție viaduct

Sunt în toi lucrările de reparare a DN 17D în extravilanul orașului Beclean, în zona ”la Șuri”, la km 2+100, investiție derulată prin Ministerul Transporturilor.

În etapa I se execută un viaduct.

Lucrările din zona Beclenuț, sunt realizate de compania Frasinul.

Investiția care va îmbunătăți accesul spre varianta de ocolire a Becleanului se ridică la aproximativ 3,6 milioane de euro.

Etichete

9 comentarii

  • Cine a aprobat proiectul cu podul numit pompos „centură”, să plătească. Era clar ca lumina zilei că dacă bagi tot traficul greu pe un drum îngust, instabil, vălurit, gândit inițial pentru circulația căruțelor, se duce tot drumul la vale și crapă casele. De ce să plătim noi toți pentru ambițiile unui primar? Să plătească el și aplaudacii lui.

    43
    8
    • Alunecarea aia este de zeci de ani și se știa de ea cu mult înainte de a se apuca de centura ocolitoare!

      14
      2
  • Prostia salveaza Romania! Sloganul de campanie al PSD. Dar sa vezi si sa nu crezi, este adevarat! Cu PSD-ul in frunte vom deveni tot mai prosti, atat de prosti pana vom ajunge ca ei. Si atunci totul va fi bine, ei vor fi fericiti iar noi ii vom aplauda cand vor jefui si vor fura. Ei ne vor minti iar noi ii vom crede si le vom ridica imnuri de slava. Doar asa se intampla si acum pe acolo unde ei sunt stapani.

    29
    8
  • In cararea aceea se vor baga bani neincetat. Scopul nu este sa fie un drum circulabil. El este mana cereasca, o groapa fara fund, acolo se vor putea justifica banii din bugetul de stat fara numar, fara numar… Va fi asa de mare veselie ca este musai sa puneti in permanenta muzica reprezentativa (pentru voi) a lui Sandu Ciorba, undeva pe marginea drumului, sa curga valuri din boxe uriase alaturi de pancarte rosii cu trandafiri si sloganul „pe maini bune”!

    24
    8
    • Bătaie de joc pe banul public.
      Jaf și nimeni nu se sesizează, vântul suflă grinzile, apa o să spele digul mutând cursul, oare apele române ce pazesc?
      Acolo punct sensibil.

      1
      1
  • Ce bine de ăștia din Beclean ! Bistrița încă nu are centură ocolitoare și primarul lor se apucă deja de a doua .😂😂😂

    6
    4
  • Centura ocolitoare care nu ocoleste nimic in lungime de 1,1 km este un amarat de pod cu 1 banda pe sens si ala construit ca 2x ca s-a prabusit la jumatatea lucrarilor…
    Poate ne spune moldvan si aplaudacii ce ocoleste aceasta centura OCOLITOARE de 1,1 km care a costat vreo 20 mil e ???

    • Ocoleste bunul simt si legea. Bunul simt pentru ca se lauda tot partidul cu un lucru absolut ridicol si inutil – care s-a mai si daramat, de rasul curcilor – si legea pentru ca justifica o caruta de bani cu o lucrare absolut ineficienta, facuta fara cap. Un pod care duce nicaieri, in coasta Beclenutului.

      5
      1
  • Lucrurile ce le spuneți aici, foarte adevărate de altfel, le-am tot spus de când s-a propus acest proiect și ce de „minusuri” și înjurături mi-am luat!!!

    1
    1
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.