Actualitate

Polițist bistrițean, campion mondial la pescuit pentru al doilea an consecutiv

Un polițist bistrițean a devenit campion mondial la pescuit sportiv pentru al doilea an la rând. El este polițist din anul 2003 și, în prezent, activează în cadrul Biroului de Analiză a Informațiilor. Este vorba de agentul șef principal Dan Szekely.

Prima lui pasiune a fost criminalistica, practicată de altfel în cadrul Serviciului Criminalistic, unde a fost tehnician criminalist până în anul 2010.

Pasiunea pentru pescuit o are din copilărie, însă i-a acordat timp și atenție începând cu anul 2015, în urma unui concurs organizat pentru polițiști, unde a câștigat pentru prima dată o astfel de competiție.

Datorită rezultatelor deosebite pe care le-a obținut, Dan Szekely face parte din lotul național al României și a reprezentat țara noastră, pentru al patrulea an la rând, la Mondiale, având reușite remarcabile atât cu echipa, cât și individual.

”Pe parcursul carierei de polițist s-a perfecționat constant, iar în pasiunea lui, pescuitul, abilitățile pe care le-a exersat l-au ajutat să ajungă, pentru al doilea an la rând, campion mondial! Ne mândrim cu tine, Dane! Sperăm și ne dorim să inspiri cât mai mulți tineri!”, a transmis IPJ Bistrița-Năsăud.

3 comentarii

  • Felicitări Dane!!!
    Peste câțiva ani când vei fi tânăr pensionar poți intra în politică să cheltui banii câștigați în anii ăștia din pescuit!!!
    Oricum ești de admirat! Unii se duc la pescuit și prind câte o “știucă”, alții se duc la pescuit și vin cu trofee și bani!!! Bravo

    6
    0
  • Slujbașii statului au fost, sunt și vor fi mereu admirabili. Personal, acord o mare apreciere modului în care își manageriază timpul. De-aici și toate activitățile astea pe care le fac în timpul liber, o noțiune controversată când discutăm despre ăștia plătiți din banii contribuabililor.

    Aș vrea să aud, mai ales în Bistrița, despre premiile luate de cineva de la Leoni, Raal, Rombat sau alte entități private. Cineva, în mod sigur, cu mult mai puțin timp liber la dispoziție pentru pregătire și participare, dar cu premii cel puțin la fel de valoroase.

    Mno, suntem răi. Da’ alții îs și mai răi.🤷‍♂️ Asta-i țara…

    8
    2
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.