Actualitate

Trei mașini avariate pe o stradă din Bistrița de un șofer băut. El a fost rănit

Azi-noapte, polițiștii Biroului Rutier au făcut verificări în urma unui accident rutier produs pe o stradă din Bistrița și soldat cu rănirea unei persoane.

Astfel, a reieșit faptul că un bărbat de 33 de ani din Bistrița, în timp ce conducea un autoturism, a acroșat bordura de delimitare a unui sens giratoriu, ulterior fiind proiectat în alte trei autoturisme parcate.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Totodată, la fața locului polițiștii au constatat faptul că șoferul implicat se află sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul testării etilotest fiind de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, i-au fost recoltate probe biologice, în vederea determinării alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor, polițiștii au constatat că autoturismul condus de acesta nu are poliță RCA valabilă, fiind sancționat contravențional, informează IPJ Bistrița-Năsăud.

Etichete

2 comentarii

  • Sunt de-a dreptul aporetice aceste mostre de comunicate din care aflăm că ”prin utilizarea unor mijloace operative specifice s-a depistat că șoferul era băut, n-avea permis și probabil se afla și sub influența unor substanțe” neconstituționale !
    Ăsta nu mai poate candida în veac la președinție, având în vedere antecedentele judiciare și practica CC (comitetului central) din România.

    17
    8
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.