Actualitate

Containere Smart Box pentru depozitarea securizată a bicicletelor

Primăria Bistrița implementează o soluție modernă pentru depozitarea în siguranță a bicicletelor. Este vorba de trei containere cu câte 25 de rastele mobile pentru 25 de biciclete, amplasate în trei locații din oraș.

Pe Bulevardul General Grigore Bălan (la intersecția cu strada Ștefan cel Mare) și pe strada Crinilor (între blocurile 1 și 2), containerele sunt deja pe amplasamente, urmând a fi realizate branșamentele electrice și conexiunea la Internet.

Pe strada Octavian Goga, încă se lucrează la devierea unei rețele electrice, urmând apoi să se realizeze fundația și structura metalică.

Cele trei containere au uși securizate cu yală electromagnetică și cititor de card, plus senzor pentru avertizare prin SMS a personalului tehnic pentru cazul în care ușa rămâne deschisă un timp mai mare de 10 minute. Containerele vor fi iluminate cu corpuri LED, vor avea Internet prin fibră optică și vor fi dotate cu câte două camere de supraveghere video, întregul sistem putând fi monitorizat de la distanță. Urmează operaționalizarea celor trei containere, accesul deținătorilor de biciclete fiind similar celui la parcările auto de domiciliu, cu plata unui abonament.

Valoarea totală a investiției este de 500.000 lei, fiind realizată prin Direcția de Infrastructură și Servicii din cadrul Primăriei Bistrița.

21 comentarii

    • (At) jmekerii suudgis💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰

      Știi ceva! Sa^î ia mamă /zmailor pe toți cu coaieealitia lor cu tot!;ambele partide or dat tunari și batjocoritorî de neam : mazăre, udrea, șova,citzuMitzu; pandele, fi-rea, nastase,boureanu!etc . Toți cu inițiale mici, oameni mici la suflet !
      Da,
      Nu^î bai, toți ajungem intre 4 patru scânduri , deși unii merita la Crematoriu !!!!
      Și da! Avea dreptate dna.Șoșoaca; l (așa… in isteria ei) ca-n politica română est e plin de c_rve!!!

      14
      2
  • Pentru hipsterii snobi care iau lumină de la Cluuuj sunt extraordinare, pentru noi oamenii normali 500000 de lei e mult prea mult! .

    20
    19
    • Pai ce vrei, sa „murim de foame”?
      Trebuie sa castigam niste banuti din contracte cu Statul

      11
      2
  • Cel de pe Crinilor e amplasat foarte prost. Normal era sa fi fost pus retras de la stradă, în spate, înspre str. Ghiocelului. Sunt niște garaje, containere, acareturi pentru ținut lucruri nu magazine, cafenele, pravalii pe care să vrei să le vezi în mijlocul pieței.

    18
    5
  • S-a creat o nouă categorie de speciali.Se investesc milioane de euro in piste ,in tzoagle,in rasteluri și magazii smart. .Milioane de euro pentru 100 de ,,speciali” .Astia sunt puțini dar foarte vocali.La fel ca bhu langii.Vor drepruri și recunoaștere Azi a fost plin de tzoglari pein oraș.La iarnă vor fi si mai mulți.probabil in magaziile astea smart îsi vor pune unii murăturile .

    13
    15
  • Arata mai bine decat intrarile in pasajul subteran din Decebal. Eu zic sa faceti schimb,puneti astea si tineti bicicletele sub acoperisul de policarbonat.

    18
    3
  • dupa felul in care scrieti si comentati , cu totii faceti parte din cohortele de idioti functionali carora nu le place nimic.
    mars la tara la straturi si la agricultura !

    2
    1
  • @patriotul
    Bai,omule, tu nu înțelegi o Glumă?
    Momo/alaMahTele mișto!
    Cât despre c_rvile din politichie cu tichie; „sa trăiască , sa-nfloreasca” și cu ‘iele marș la plantat de panseluțe 🌸🌺în rondourille din orașe.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.