Recomandări Sport

Gloria câștigă cu 5-0 și urcă pe locul 2 în L3. Ambulanța a intrat pe teren

Echipa de fotbal Gloria 2018 Bistrița-Năsăud s-a impus categoric pe teren propriu în etapa a 8-a a Ligii 3, penultima din tur, în Seria 7.

Gloria a câștigat clar meciul cu CIL Blaj, disputat pe Stadionul ”Jean Pădureanu” din Bistrița, cu scorul de 5-0 (2-0).

Golurile au fost reușite de Valentin Alexandru (7, 32), Azdren Llullaku (52), Gabriel Tonini (64) și Gabriel Deac (74).

În urma acestui rezultat, Gloria a urcat pe locul 2 în clasament, la trei puncte în spatele liderului Unirea Alba Iulia.

Antrenorul Cristian Pustai a trimis în teren următorul 11: Avram, Forizs, Covaci, Mitran, Benga, Marku, Chindriș, Tonini, Deac, Alexandru, Lllullaku. Au mai jucat: Buziuc, Cristea, Morariu, Podea, Creța.

Spre finalul partidei, în urma unui duel cu un adversar, albanezul Kristi Marku a suferit o accidentare serioasă, inclusiv fractură de piramidă nazală. Primele îngrijiri i-au fost acordate pe gazon, după care ambulanța a intrat pe teren pentru a-l transporta la spital.

Gloria a evoluat apoi în zece jucători, deoarece toate schimbările fuseseră deja efectuate. Din cauza întreruperii cauzate de accidentarea lui Marku, meciul a fost prelungit cu nouă minute.

În etapa viitoare, a 9-a, ultima a turului, echipa bistrițeană va juca în deplasare cu Unirea Dej, vineri 25 octombrie de la ora 15.00.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.