Actualitate

Jandarmii bistriţeni, în control în tabăra rromilor din zona industrială (FOTO)

La primele ore ale dimineţii zilei de 9 ianuarie, jandarmii Detaşamentului 1 Mobil Bistriţa au executat, în urma unor sesizări cu privire la numeroase furturi, o acţiune punctuală în zona industrială a oraşului (fosta fabrică de industrializare a lemnului - CPL), unde locuiau, în locuinţe ilegale improvizate, mai multe persoane de etnie rromă, printre care şi patru minori.

”Ca urmare a unor sesizări cu privire la săvârşirea mai multor fapte antisociale în zonă, jandarmii au executat o acţiune specifică pentru prevenirea unor asemenea fapte. La faţa locului au fost depistate mai multe persoane care stau în locuinţe improvizate, în condiţii improprii. Alături de jandarmi au fost prezenţi şi reprezentanţi ai Poliţiei Locale a municipiului Bistriţa, consilierul pentru probleme pe linie de rromi din cadrul Direcţiei de Servicii Sociale, un reprezentant al Disciplinei în Construcţii, ambii din cadrul Primăriei municipiului Bistriţa, şi un reprezentant al Direcţiei pentru Protecţia Copilului Bistriţa-Năsăud”, informează Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bistriţa-Năsăud.

După încheierea controalelor, oamenii legii au constatat că  în locuinţele improvizate se află 20 de persoane, din care patru minori, fiecare instituţie prezentă la faţa locului venind cu soluţii în vederea rezolvării situaţiei celor în cauză, se mai arată în comunicatul IJJ.

Aşa cum se poate vedea şi în imaginile de mai jos, deşi locuiesc în condiţii mizere în zona respectivă, rromii au montat antene pentru recepţionarea prin satelit a programelor TV.

Foto: Inspectoratul de Jandarmi Judeţean

1 rrromi ijj 2 rromi ijj 3 rromi ijj 4 rromi ijj 5 rromi ijj 6 rromi ijj 7 rromi ijj 8 ijj rromi 9 ijj rromi 10 ijj rromi 11 ijj rromi 12 ijj rromi

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS