”Plan B Cafe Bistro are o nouă față! Vă așteptăm începând de miercuri, orele 12.00, să gustați din preparatele noastre și să petreceți într-o atmosferă relaxantă”, este invitația făcută de Plan B.
Plan B se află pe str. Spiru Haret nr. 2, Bistrița.
Meniurile de la Plan B au fost pregătite de chef Horia Şimon, originar din Baia Mare. Fiul de gestionar al uneia dintre cele mai mari unități de industrie alimentară din Baia Mare, „Pietrosul”, Horia Şimon a început să gătească încă din facultate. După absolvire s-a întors în Baia Mare, apoi a plecat în Spania unde a început să lucreze într-o bucătărie din Barcelona. A revenit în ţară şi a lucrat pe rând la „Rimini”, „Opera Plaza” și „City Plaza” din Cluj.
A ajuns chef la cel mai mare hotel din Timișoara, iar o vreme a gătit şi la restaurantul Hotelului Metropolis Bistriţa. A participat la proiectul “Bucătăria hoinară”, iar de curând a ţinut un curs de artă culinară la Băile Figa de la Beclean pentru persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.
Comentarii recente