Actualitate

Accident pe șoseaua de centură a Bistriței. O mașină a intrat într-un stâlp

Un echipaj de pompieri cu accesorii de descarcerare și un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Bistrița au intervenit la un accident produs duminică la prânz pe șoseaua de centură a municipiului Bistrița.

Un autoturism a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate.

Potrivit informațiilor transmise de ISU Bistrița-Năsăud, cele trei persoane care se aflau în mașină erau conștiente și cooperante.

Potrivit martorilor oculari, șofer era un bărbat de 74 de ani căruia i s-a făcut rău, iar soția sa, care se afla pe scaunul din dreapta, s-a speriat și a tras de volan, iar mașina a ajuns în stâlp.

5 comentarii

 • Mai bine se speria si tragea frâna de mâna.
  Sau o scotea din viteza.
  Si cel mai sigur e ca de la o anumita vârsta (când nu prea mai poti) e mai sanatos sa mergi cu taxiul sau cu transportul în comun.

  13
  8
  • Sper să nu pățești și tu la fel atunci când vei îmbătrâni.. Toți suntem tineri până ne trezim bătrâni…Ideea e alta, poate soția bietului bătrân nu avea permis,a tras de volan din instinct de supraviețuire sau habar n-am , poate că dacă nu trăgea de volan intra cu mașina în altă mașină și erau mai multe victime. Din punctul meu de vedere comentariul mi se pare deplasat.

   21
   3
  • Ideea e ca la noi testele medicale pentru reînnoirea permisului sunt niste glume proaste.
   Ar trebui sa fie obligatorii vizite medicale anuale pentru confirmarea faptului ca mosnegii mai sunt apti ca sa conduca masina.
   La fel de bine putea sa intre pe contrasens si sa nenoroceasca o familie nevinovata – poate chiar a ta.
   Când simti ca nu mai esti în stare de niste chestii, atunci mai bine te lasi de ele.

   9
   6
  • Acuma bine ca totusi era sa dea peste tine un mosneag simpatic – chiar daca nu prea mai avea ce cauta la volan…..
   Parca esti mai împacat cu soarta cruda atunci când stii ca omul respectiv n-a facut-o din teribilism sau cu intentie…. 🙂

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.