Actualitate

Accident pe DN 17 la Viișoara. Un copil a fost rănit

Două mașini, una marca BMW și alta Mercedes, ultima înmatriculată în Austria, au fost implicate într-un accident rutier pe DN 17 la ieșirea din Viișoara.

Potrivit unor martori oculari, șoferul BMW, care a ieșit din curtea unui service auto și a vrut să intre pe DN 17, nu s-ar fi asigurat și a intrat în fața autoturismului Mercedes care rula regulamentar. În urma impactului, un copil din mașina Mercedes a fost rănit și transportat la spital.

”În această după-masă, polițiștii Biroului Rutier Bistrița au intervenit la un accident rutier, produs pe Drumul Național 17, în Viișoara, soldat cu rănirea unei persoane.

Au fost implicate un autoturism condus de un tânăr, de 25 de ani, din Bistrița și un altul, condus de un bărbat, de 47 de ani, din Negrilești. Accidentul s-a soldat cu rănirea unui minor de 3 ani, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 47 de ani.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri.

În cauză a fost întocmit dosar penal, urmând a fi stabilite cauza și împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul”, a informat IPJ.

Etichete

1 comentariu

  • Multe accidente se întâmplă din cauză că unui se cred singuri pe carosabil. Nu acordă prioritate, staționează unde au chef, depășesc în curbe fără să aibă vizibilitate, etc etc.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.