Social

ADI Deșeuri: Acțiune de ecologizare în zona Sângeorz-Băi – Cormaia

ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud a organizat, alături de partenerii de la TeraSteel și elevii Liceului Teoretic ”Solomon Haliță”, o acțiune de ecologizare la Sângeorz-Băi și Cormaia.

”Respectul pentru natură și pentru mediul în care trăim, trebuie arătat și în faptă. Luni, 1 aprilie, am desfășurat o acțiune de ecologizare în zona Sângeorz-Băi și Cormaia la care au participat inimoșii elevi voluntari de la Liceul Teoretic ”Solomon Haliță” – Sângeorz-Băi și colegii de la ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud, în cadrul parteneriatul pe proiecte educaționale dezvoltat alături de partenerii noștri de la TeraSteel.

A fost o excelentă activitate educativă în aer liber, tinerii au conștientizat pericolul poluării cu deșeuri și au înțeles că fără implicarea fiecăruia dintre noi nu vom avea un mediu curat și sănătos. Am reușit să curățăm două zone de deșeurile abandonate și să le facem să arate așa cum ar trebui de fapt să fie peste tot. Îi felicităm pe acești tineri minunați pentru hărnicia și determinarea de care au dat dovadă!

Ne dorim ca acțiunile noastre să inspire și să îndemne oamenii din județul nostru la curățenie și totodată să-i determine să nu mai arunce deșeurile în natură. Trebuie să ne trezim odată la realitate și să nu ne mai batem joc de aceste locuri frumoase în care trăim! Putem face acest lucru, trebuie doar să vrem! Haideți să colectăm selectiv, să dăm valoare deșeurilor și să nu le mai abandonăm în natură!”, a menționat directorul ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud, Cristian Niculae.

5 comentarii

 • Pe vremea când era șef la Garda de Mediu, domnul Niculae făcea asemenea ieșiri și cu domnii de la mediu.
  Mai nou acei domni nu prea ies pe afara, unii din birouri alții din mașini alții mai pe unde pot. Nu mai bine ii desființați pe ăștia de la Garda ? Că oricum sunt doar de a fi și ei ppe număr.

  17
  1
 • Avem un judet foarte frumos. Este dureros sa vezi cum unii nesimtiti arunca gunoaiele pe unde apuca. Trebuie amendati ca poate asa le intra mintile in cap!

  8
  2
 • Cei care arunca gunoaie in natura trebuie pusi fortat la curatenie! Sa cada si ei ce usor strici un lucru ai ce greu il repari. Sa nu-si mai bata joc de natura.

  10
  2
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS