Social

Patru chioșcuri de ziare din Bistrița și-au încetat activitatea

Patru chioșcuri de ziare din Bistrița și-au încetat activitatea, anunță compania care le deținea printr-un mesaj postat pe o rețea de socializare. Deja, cel de la Hala Decebal, a fost donat. Publicații scrise vor putea fi cumpărate de acum doar de la chioșcul din centrul istoric.

”Se închid chioșcurile de ziare din Bistrița: str. Împăratul Traian – Piață, Decebal – Hala, Năsăudului-Han și Big. Rămâne DESCHIS chioșcul de pe str. Liviu Rebreanu, în fața Domus, de unde puteți cumpăra toate ziarele, revistele, integramele, colecțiile de cărți, publicațiile pentru copii, colecțiile de citit, ascultat sau construit”, a transmis Mariana Beca pe Facebook.

Unii dintre cei care au văzut anunțul au transmis că regretă că s-a ajuns în această situație. ”Regretul este și din partea noastră. 34 de ani de activitate cu aceeași firmă având același profil nu este puțin…”, a comentat și Mariana Beca.

În urmă ceva timp, din chioșcurile de ziare se vindeau zilnic sute de ziare. Acum însă, cele mai multe au trecut pe online.

2 comentarii

 • Trebuie sa se adaptere si ei, la noua resultatet,
  Adicā ziarele si revistele se vand la Supermarket, la magazinul de la coltul blocului, și e doar un serviciu auxiliar, pe lângă activitatea pe care o desfășoară ei!
  Vand paine, ziare, țigări, băutură, LOTO, au și un contract cu Poșta , primesc o anumită sumă de bani, pt fiecare colet ridicat sau trimis ,
  Nu mai merge așa; doar chioșc de ziare, doar oficiu poștal, doar magazin de cartier, doar Loto-Prono.
  Toate într-un loc!

  13
  39
  • Corect.Cam la fel cum e in cazul tău.Asistența psihiatrică in paralel cu asistența socială.

   38
   8
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS