Social

AFLĂ Unde poți mânca un prânz cu 9 lei

Ciorbă, felul principal, salată și pâine la numai nouă lei. E prânzul pe care îl puteți lua zi de zi în bufetul de la Direcția Generală a Finanțelor Publice Bistrița-Năsăud.

Zi de zi, bucătarul șef Liviu Cilean afișează pe blogul Bufetului meniul zilei.

Iată care e meniul de azi:
PULPE PUI CU BERE LA CUPTOR, CARTOFI PAI,VARZĂ.
PAPRICAȘ DE PUI CU MĂMĂLIGUȚĂ.
OSTROPEL DE PUI CU MĂMĂLIGUȚĂ.
IAHNIE DE FASOLE CU CÂRNAȚI,SALATĂ DE VARZĂ.
FASOLE FRECATĂ CU COSTIȚĂ PORC, VARZĂ.
ȘNIȚEL DIN PIEPT DE PUI, PILAF LA CUPTOR, VARZĂ.
PREȚ FELUL PRINCIPAL / 6 LEI.

CIORBĂ DE PUI A LA GREC.
CIORBĂ ȚĂRĂNEASSCĂ DE PUI.
CIORBĂ DE PERIȘOARE.
CIORBA ȚĂRANEASCĂ DE PORC.
PREȚ CIORBĂ / 5 LEI.
MENIU COMPLET SERVIT ÎN LOCAL / 9LEI.
DESERT PAPANAȘI CU DULCEAȚĂ DE MURE,5 LEI

Mâncarea poate fi trimisă și la o adresă indicată de solicitant, cu taxiul.

Etichete

2 comentarii

  • CIORBA DE FASOLE CU CIOLAN.

    CIORBA DE PUI A LA GREC.

    CIORBA DE PASTAI PROASPETE CU LEGUME SI SMANTANA

    LIMBA DE VITA CU SOS DE VIN ROSU,MASLINE,CARTOFI PIURE.

    SNITEL DIN COTLET PORC CU CARTOFI PAI,SALATA DE VARZA.

    PAPRICAS DE PUI CU MAMALIGUTA.

    SNITEL DE PUI CU PILAF SARBESC,SALATA DE VARZA.

    PULPE LA CUPTOR CU CARTOFI PIURE,SALATA DE VARZA.

    PRET CIORBA/5LEI .FELUL PRINCIPAL / 6LEI .

    CIORBA SI FELUL PRINCIPAL SERVIT IN LOCAL / 9 LEI.
    MENIU LUNI 27 IUNIE 2011

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.