Social

ALDE: Primarul din Mărișelu se retrage. Cine va fi susținut. La Leșu candidează vicele

Ioan Țintean, șeful Administrației Județene a Finanțelor Publice, a declarat că primarul comunei Mărișelu, Toma Someșan (foto stânga), nu mai candidează pentru un nou mandat. ”Primarul Toma Someșan de la Mărișelu se retrage, are 70 de ani, mi-a spus că nu mai poate duce încă o tură, este și bolnav. Prin urmare, l-a desemnat pe Dumitru Buta, care a mai candidat și data trecută, atunci din partea PNL, să candideze din partea ALDE. Viceprimarul Ogneanu face parte parte din echipa care s-a format în jurl lui Dumitru Buta și avem certitudinea că vom duce mai departe Primăria cu această formulă. Toma Someșan va rămâne președintele organizației locale ALDE și va fi pe locul 2 pe lista consilierilor locali”, a spus Țintean.

toma somesan mariseluAlți primari în funcție care nu mai candidează sunt Roland Venig (PSD) la Sîngeorz-Băi, Tudorel sorin avram lesuCiotmonda (PSD) la Josenii Bârgăului, Daniel Moldovan (PSD) la Cetate, Anghel Niculae (PSD) la Coșbuc.

Viceprimarul comunei Leșu, Sorin Avram (foto dreapta), fost la PSD, este ”cu acte în regulă” la ALDE și va candida ”cu șanse mari” la funcția de primar din partea acestei formațiuni. Actualul primar din Leșu, Ioan Pop, a trecut la ALDE pe baza OUG privind migrația aleșilor locali, însă va candida din partea PSD.

”Am luat această decizie după opt ani în administrație, patru ca inginer agronom la Primărie și patru ca viceprimar cu încrederea că voi ajuta mult mai mult comuna Leșu”, a afirmat Sorin Avram.

Etichete

5 comentarii

  • Mult succes domnule Avram,chiar dacă actualul primar este om cumsecade cred că este rândul dumneavoastra.Mă număr printre cele câteva sute de familii care au beneficiat de sprijinul dumneavoastra pentru obtinerea fondurilor de la APIA.Sunt convins că noua formulă la Lesu va fi:primar SORIN AVRAM,vice POP IONEL așa să ne ajute Dumnezeu!

  • Bravo domnule Someșan ! Foarte frumos să susțineți un candidat ca Dumitru Buta, cel care în urmă cu 4 ani in campanie, v-a ,,bălăcarit ,, și v-a tratat cu toate invectivele atât pe dumneavoastră, cât și pe viceprimarul Ogneanu. Oameni cu coloană vertebrala, ce să mai vorbim!? Oare se confirmă încă odată zicala conform căreia CINE SE ASEAMĂNĂ SE ADUNĂ? Sincer îmi pare rău de viceprimarul Ogneanu, pe care îl cunosc destul de bine, că acceptă această UMILINȚĂ.
    Ce părere aveți alegători din comuna Mărișelu, o fi bine pus LUPII PAZNICI LA OI?
    Cât despre dl. Țintean, îmi pare rău că nu și-a dat seama de calitățile candidatului la primăria comunei Mărișelu,pe care vrea să-l susțină ALDE. Oricum iarna nu-l prinde pe dl Țintean prin ALDE, așa că prea multe nu are de pierdut.

  • Primarul de 70 de ani din mariselu se retrage si ”tanarul” de 68 de ani Vasile Moldovan nu??? pai cum vine asta??? asta-i bun de primar? tinerii candidati Cretu si Moldovan… HI HI.

  • Care ALDE? CareTintean? Aia de i-au dat bani lui Somesan intre cele doua tururi Ponta-Iohanis, să tradeze pnl-ul (pdl-ul) care l-a făcut primar in 2008? gros obraz mai poti avea primare somesan. Nu stiu insa ce are Ogneanu in cap de se avanta in sta. Oare care pe care se au la mana?

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS